Jr. NBA League Romania 2023 a început deja, iar noutățile cu care vine cea de-a treia ediție a competiției sunt tot mai multe. Pe lângă formatul nou, cu conferințe în două județe, a apărut un nou sponsor principal.

ohma by winsedswiss, academia ospitalității, este un promotor al excelenței în educația duală, scopul academiei fiind acela de a le asigura tinerilor o pregătire de specialitate solidă care să le aducă oportunități nesfârșite pentru a excela în cariera aleasă în domeniul larg al ospitalității și de a evolua, astfel, în viață.

În România, Winsedswiss Education Group (WEG) a inaugurat în anul 2020, la Oradea, prima academie ohma, unde se pot parcurge programele Vocational Education and Training by École hôtelière de Lausanne (VET by EHL), iar în anul 2022 a urmat deschiderea campusului ohma București.

Studenții academiei ohma pot obține calificări profesionale și specializare în domeniul serviciilor din industria ospitalității pe modelul de referință elvețian și în baza filosofiei excelenței de la Lausanne, într-unul dintre cele trei parcursuri profesionale:

  • Hotel Administration (Administrare Hotelieră)
  • Culinary (Arte Culinare)
  • Food & Beverage Services (Servicii de Alimentație Publică).

Fiecare dintre aceste programe, absolvite cu o diplomă VET by EHL, este compus din trei module a câte șase luni – începători, mediu și avansați. ohma by winsedswiss se adresează atât tinerilor ce încheie studiile liceale, studenților, cât și profesioniștilor din industrie care doresc să se perfecționeze și să obțină o recunoaștere internațională a pregătirii lor în acest domeniu. În funcție de experiența lor anterioară, ei pot alege modulul cel mai potrivit.

Printre avantajele studenților care urmează cursurile ohma se numără:
➡️ accesul la educație de calitate și traineri, profesioniști în ospitalitate certificați în urma programului de perfecționare de la EHL
➡️ diplome profesionale recunoscute internațional
➡️ consiliere pentru integrarea pe piața muncii
➡️ asigurarea de stagii și locuri de muncă, corespunzătoare pregătirii lor
➡️ 75% din timpul de școlarizare alocat aplicațiilor și stagiilor de practică formatoare

Abordarea ohma by winsedswiss se bazează pe învățare experiențială, de tip learning-by-doing cu accent pe componenta practică. Metodologia de predare și expunerea la situații reale și aplicații practice asigură un nivel înalt al competențelor în domeniul ospitalității.

Mai multe detalii despre academia ohma by winsedswiss, puteți afla accesând site-ul https://ohma.swiss/ro/ sau de pe conturile de social media: https://www.facebook.com/OhmaRomania & https://www.instagram.com/ohmaromania/

„Educația are mereu nevoie de jucători de elită! Iar noi suntem pregătiți mereu de ofensivă în #educatiaaltfel și de toate felurile - fie că ai în mână o minge, o carte de bucate, un cocktail shaker sau o medalie de aur! Colaborarea, mentoratul și pasiunea pentru dezvoltare ne aduc împreună ca oameni, ca ospitalieri și jucători profesioniști de baschet! Susținem performanța în sport, educație și ospitalitate!"