Jr. NBA League Romania 2023 și-a stabilit finalistele care vor lupta pentru mult râvnitele inele de campioni în cadrul turneului Final Four, programat să se dispute în perioada 20-21 mai la Timisoara, în Sala Sporturilor ”Constantin Jude”.

Ca și la edițiile precedente, evenimentul se va bucura de o asistență numeroasă, de la părinți, rude, colegi și fani ai sportului de sub panouri, până la numeroase personalități din baschetul românesc, și nu numai.

La meciurile de la Timișoara va fi prezent, în calitate de ambasador al baschetului românesc, Gheorghe Mureșan, pivotul român care a adunat șapte sezoane în NBA, în maieurile echipelor Washington Bullets și New Jersey Nets, și care va fi cu siguranță un “magnet” pentru toți participanții.

Alături de ”Big Ghiță”, vor fi prezenți reprezentanții FRB, președintele Emilia-Carmen Tocală, vicepreședintele Mircea Cristescu, managerul general Cătălin Burlacu, directorul Ligilor Naționale Marius Toma, dar și reprezentanți locali, printre care se numără antrenorul Dragan Petricevic.

Coordonatorul Jr. NBA League Romania este fostul internațional Mircea Cristescu, iar directorul Jr. NBA League Romania Western Conference este Dragan Petricevic, ex-selectioner al naționalelor României, în vreme ce directorul Jr. NBA League Romania Eastern Conference este Amalia Marchiș, arbitru FIBA.

Ne așteptăm, așadar, la un eveniment deosebit, cu multe surprize mai ales pentru cei mici! Programul turneului AICI.